CH IT*Shin Miyar Clèa saapui meille Italiasta 12.12.2017. Clea kotiutui hyvin. Parhaiten tulee toimeen Sarmin kanssa. Näyttelyissä käyty, menestystäkin on tullut, valmistui porissa Championiksi 2.2.2019.

FI BLUEFAIRIES FIONA ISABELL, ESSIN TYTÄR TOISESTA PENTUEESTA. FIONA ON SYNTYNYT 6.2.2016. FIONASTA ON TULLUT SARMIN PARAS KAVERI.

FI MÄNTYLÄN SARMI TULI MEILLE JOULUKUUSSA 2015. SARMI ON SYNTYNYT 28.9.2015 JA ON RODULTA SIPERIANKISSA.

Fi Tärn Essi tuli meille  5 lokakuuta 2013. Essi on syntynyt 24 kesäkuuta 2013.  Essi sopeutui nopeasti perheemme arkeen... Hän on tosi riippuvainen minusta...seuraa muo joka paikkaan...nukkuu mun vieressä yöt. Nykyään Essi nukkuu yöpöydän alla tai kylpy ammeen alla. Essi on mukana joka päiväisissä askareissa. Hän rakastaa hilepalloja jota hän noutaa kun heittää ja tuo pallon takaisin. Essi käy Nellin kanssa ulkona valjaissa, vähintään 3 kertaa viikossa...muuten parvekkeella.

Nelli tuli meille 14.marraskuuta 2013. Nellin tarina on aika moni mutkikas, mutta kaikesta on selvitty. Essi otti Nellin avo sylin vastaan. Essistä ja Nellistä on tullut sydän ystävät. Nellistä on kasvanut kaunis neiti, jolla on erittäin villi ja utelias luonne.  Melkein vauhti päällä 24h/pv.

Essi ja Nelli saunan lauteilla nukkumassa

Essi ja Nelli vaunussa nukkumassa